Sport

ODLIČAN U DRESU LEOTARA Arsić: Na bodove u svakoj utakmici

Mnogo fudbalera koji su ponikli u Borcu sada igra u drugim klubovima, a vjerovatno bi imali šta da pokažu u crveno-plavom dresu.

ODLIČAN U DRESU LEOTARA Arsić: Na bodove u svakoj utakmici
FOTO: A. GOLIĆ/RAS SRBIJA

U tu grupu spada i mladi centralni bek Vladimir Arsić koji je trenutno član Leotara.Za prvi tim matičnog kluba debitovao je još 2018. godine, ali je svojih pet minuta, nažalost, dočekao u hercegovačkoj ekipi koja je ove godine administrativnim putem ušla u najviši rang bosanskohercegovačkog fudbala.

U međuvremenu je nosio dres GOŠK iz Gabele i Krupe.

– Ne postoje reči kojima bih se zahvalio ljudima u Leotaru i gradu Trebinju. Pružili su mi šansu, a to moram da opravdam borbenom igrom i da koliko je to moguće doprinesem dobrim rezultatima kluba. Vjerujem da su ljubitelji fudbala u BiH vidjeli da je Leotar čvrsta i borbena ekipa, nažalost, nismo nagrađeni adekvatnim rezultatima za ono što smo pružili u prvih pet utakmica. Nećemo klonuti duhom, nastavićemo da se borimo i u svakoj utakmici ćemo nastojati da dođemo do bodova – poručio je mladi Banjalučanin.

FOTO: ALEKSANDAR GOLIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: ALEKSANDAR GOLIĆ/RAS SRBIJA

Ugovor sa Leotarom ima do ljeta naredne godine, a već je imao poziva za inostranstvo.

– Iskreno, ne opterećujem se uopšte odlaskom iz Premijer lige BiH, jer sam svjestan da prvo moram ovdje da se dokažem. Jedina želja mi je da me zaobiđu povrede, a onda sve zavisi od mog rada i truda. Nama mladim igračima ide u prilog pravilo o bonus godištu u prvenstvu, ali sam siguran da se veliki broj neće zadovoljiti time, već će nastojati da se dokaže protiv iskusnih fudbalera kojih je liga puna. Takav je slučaj i sa mnom – dodao je Arsić, a zatim uputio posebnu zahvalnicu:

– Mnogo toga dugujem Draganu Beniću. Osim fudbala učio me je i kako da se ponašam prema saigračima, u gradu, na ulici. Kao trenera svi smo ga obožavali.

Turanjanin odličan

FOTO: BORAC-SPORT/USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
FOTO: BORAC-SPORT/USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Pored Arsića igrama u podmlatku i minutažu koju je dobijao u prvom timu dosta je „obećavao“ i Nikola Turanjanin, a da neće ostati na „obećanju“ potvrdio je debitantskim nastupom u drugoj ligi Hrvatske, u dresu Dubrave, gdje igra kao pozajmljen igrač Slaven Belupa.

U remiju protiv Rudeša (2:2) u prošlom kolu 20-godišnji ofanzivni vezista je pokazao kvalitet i da je pred njim svijetla fudbalska budućnost.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu