Sport

Crnov: Kao tankeri smo, ali biće sve dobro do lige

Od Ivana Crnova se dosta očekuje u novoj sezoni. Bivši fudbaler Zrinjskog, Širokog, Željezničara i Krupe bio je prvo pojačanje banjalučkog Borca i od starta priprema je uz ekipu, pa je prošao kompletan dosadašnji dio rada.

Crnov: Kao tankeri smo, ali biće sve dobro do lige
FOTO B. JAKOVLJEVIĆ / MONDO.BA

Iskusni vezni igrač je već sarađivao sa trenerom Branislavom Krunićem tokom boravka u Krupi.

-Moram pohvaliti saigrače i stručni štab, mislim da smo uradili zahtjevne pripreme.  Meni je malo lakše, zato što sam kratko radio pod vođstvom trenera Krunića i znam njegove metode i šta očekuje od fudbalera. Volim njegov način igre, on zahtjeva ofanzivu, a mi imamo takve igrače. Slijede još dvije kontrolne utakmice. Nama je svaki meč bitan, idemo na pobjede kako bi stvorili pobjednički mentalitet pred ligu rekao je Crnov.

Novi igrač banjalučkog kluba je pohvalio atmosferu, ali i odnos koji imaju uprava, stručni štab i saigrači. Ističe da ekipa i on može u nastavku bolje, kad tim dobije na svježini.

-Svi smo komentarisali zadnju utakmicu protiv Napretka. Djelovali smo kao tankeri, ali to je normalno, već je kraj priprema. Nakon ovih mečeva vraćamo se u Banjaluku, zatim slijedi osvježenje kao i generalna proba protiv tuzlanske Slobode. Mislim da svi jedva čekamo da počne prvenstvo i da će do njega sve biti dobro- dodao je Crnov.

Torte za rođendane

Golman Borca Mladen Lučić proslavio je danas na Zlatiboru 34. rođendan, pa je od hotela Palisad dobio tortu , baš kao i Saša Kajkut kojem je sutra rođendan. Pored hotela, Lučić je dobio tortu i od trenera golmana Vladimira Damjanića.

Šef stručnog štaba Branislav Krunić je igračima poželio prije svega zdravlje a onda i dobre rezultate u nastupajućoj sezoni.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu