Fudbal

NE PREDAJE SE Mihajlović napustio bolnicu i iznenadio igrače (FOTO)

Srpski stručnjak Siniša MIhajlović se ponovo nalazi na bolničkom liječenju, ali je pronašao vremena da iznenadi fudbalere na treningu.

NE PREDAJE SE Mihajlović napustio bolnicu i iznenadio igrače (FOTO)
FOTO: ETTORE GRIFFONI /EPA

Već pune tri godine traje velika borba Siniše Mihajlovića sa leukemijom, koju je već uspijevao da pobijedi i vrati se trenerskim dužnostima u Bolonji.

Ipak, uporna bolest se vratila i as je prinuđen da se ponovo uhvati u koštac s njom. Mihajlović je zbog toga ponovo na bolničkom liječenju ali ni to nije moglo da ga spriječi da uoči nove sezone posjeti svoje igrače i pokaže im da je uz njih. Ako ne uvijek fizički, onda mislima.

Italijanski mediji su danas prijeneli informaciju da je srpski stručnjak stigao prijepodne u trening centar Kasteldebole. Tamo se zadržao oko pola sata i to vrijeme iskoristio da porazgovara sa saradnicima i fudbalerima i dodatno ih motiviše pred predstojeće borbe.

Na neki način on im se revanširao za podršku koju su oni njemu ukazali kada se prvi put našao u bolnici, a kada su se igrači okupili ispod prozora i pevali mu sa navijačima.

U međuvremenu je i njegova supruga Arijana je na društvenim mrežama okačila zajedničku fotografiju sa mužem i otkrila kako on trenutno izgleda.

Bolonja će sezonu 2022/23 otvoriti 14. avgusta kada će se na rimskom “Olimpiku” sastati sa Lacijom. Nebeskoplavi su svakako klub koji zauzimaju posebno mjesto u Mihajlovićevom srcu, jer je u njihovim redovima proveo šest sezona i osvojio titulu u Seriji A.

Zbog toga se srpski trener nada da će na meču prvog kola sa klupe predvoditi svoj tim, kao što je vodio i 2019. kada mu je bolest tek dijagnostifikovana.

Ovo najbolje oslikava karakter Siniše Mihajlovića koji ni u jednom momentu nije ustuknuo pred leukemijom, a zbog nevjerovatne posvećenosti koju je pokazao u Bolonji uživa ogromno povjerenje.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu