Tenis

"Neka mu je Bog u pomoći" Srđan Đoković žestoko odgovorio crnogorskom novinaru koji je vrijeđao Novaka (FOTO)

Srđan Đoković, otac najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, prokomentarisao je neumjesne komentare crnogorskog novinara Nebojše Šofranca nakon poraza Srbina u finalu Vimbldona.

"Neka mu je Bog u pomoći" Srđan Đoković žestoko odgovorio crnogorskom novinaru koji je vrijeđao Novaka (FOTO)
FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/RAS SRBIJA

Neuspjeh Srbina obradovao brojne hejtere širom svijeta koji su konačno dočekali svojih pet minuta, pa se utrkuju ko će više da unizi srpskog asa.

Ljubitelje tenisa nisu iznenadili sramni komentari novinara i ostalih “stručnjaka” sa Zapada – na te odvratne bljuvotine su već oguglali. Međutim, niko nije nije očekivao da će iz Crne Gore stići sramne prozivke na račun Đokovića.

Naime, crnogorski novinar Nebojša Šofranac sramno je udario po Đokoviću i navijačima srpskog asa. Njegovi krajnje neumjesni komentari zaprepastili su čitav region.

Pristalice srpskog asa nazvao je čobanima, a za najboljeg tenisera svih vremena rekao je da je najveći gubitnik u istoriji.

– Šta si mu to uradio, Karlitose? Toliko ilegalno ludih voleja, slajseva i bombi koje bi trebalo zabraniti. I da razbuktiš ovoliko bijes drvosječa koji ne znaju ni gemove da broje, a znaju toliko da proklinju momka od 20 godina koji je zadivio svijet? Koliko čobana će prestati da gleda tenis i da plače ojađeno na mom zidu? – napisao je na društvenim mrežama Šofranac.

Sto si mu to uradio Karlitose????? Toliko ilegalno ludih voleja, slajsova i bombi koje bi trebalo zabraniti! I da…

Posted by Nebojsa Sofranac on Sunday, July 16, 2023

Nažalost, tu se nije zaustavio:

– Španci su dali novi nadimak Novaku. LOAT, čak 12 izgubljenih finala, najviše u Open Eri, on je “loser of all times” (najveći gubitnik svih vremena) – napisao je crnogorski novinar.

Spanci su dali novi nadimak LOAT. Cak 12 izgubljenih finala, najvise u Open eri, Loser Of All Times

Posted by Nebojsa Sofranac on Sunday, July 16, 2023

Njegove skandalozne ispade kratko je prokomentarisao i otac srpskog asa Srđan Đoković.

– Neka je tom čoveku Bog u pomoći. Ako i on može da mu pomogne i ako stvarno misli sve to što je napisao – kratko je rekao Srđan Đoković za Republiku.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu