Sport

POSLIJE SERIJE NEUSPJEHA Savić napustio klupu Zvijezde 09, Bubanja novi trener

Poslije današnjeg remija sa Širokim Brijegom (0:0) u 7. kolu Premijer lige BiH Boris Savić je podnio ostavku na mjesto šefa stručnog štaba Zvijezde 09, a naslijediće ga Slavoljub Bubanja.

POSLIJE SERIJE NEUSPJEHA Savić napustio klupu Zvijezde 09, Bubanja novi trener
FOTO: FK ZVIJEZDA 09/RAS SRBIJA

Odluku o povlačenju mladi stručnjak je donio ranije, a razlog je serija loših rezultata i činjenica da tim  iz Etno sela “Stanišići” ne igra dobro i nema nijednu pobjedu u tekućoj sezoni.

Ostavka je dogovorena ranije, prije dva dana. I da smo dobili Široki Brijeg sa 5:0 ja bih se povukao sa klupe. Razlog su loši rezultati, nadam se da će ovaj potez razdrmati ekipu, sa predsjednikom Borisom Stanišićem ostajem u dobrim odnosima, a timu i novom treneru želim sve najbolje u nastavku prvenstva – rekao je Savić.

Slavoljub Bubanja je potvrdio da će preuzeti semberski tim.

– Čast je i izazov voditi Zvijezdu 09. Mislim da ekipa ima kvalitet da bude u sredini tabele Premijer lige BiH. Poznajem Premijer ligu BiH, radio sam u njoj, a poznajem i većinu igrača s kojima treba da radim. Načelan dogovor je postignut, a sa radom ću da počnem sutra ili prekosutra – istakao je Bubanja za naš portal.

Pomenuti 52-godišnji stručnjak je ranije bio trener Čelika iz Nikšića, Mladosti iz Velike Obarske, Jedinstva iz Bijelog polja, barskog Mornara, makedonske Pobede iz Prilepa i tivatskog Arsenala.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu