Sport

“JEDVA JE ŽIV OSTAO” Luka Jović se nije povrijedio na treningu, već je PAO SA KUĆE

Luka Jović, srpski fudbalski internacionalac iz redova madridskog Reala, nije se povrijedio na treningu, već padom sa zida kuće tokom boravka u Beogradu, saznaje Kurir iz dobro obaviještenih izvora!

“JEDVA JE ŽIV OSTAO” Luka Jović se nije povrijedio na treningu, već je PAO SA KUĆE
FOTO: JAVIER LIZON/EPA

Jović je polomio petnu kost desnog stopala i slijedi mu oporavak od najmanje tri mjeseca.

Povrijedio se baš, jedva je živ ostao! Pao je s jednog zida, ne znam kako da ti objasnim, a nije mi baš ni jasno kako je to uspio. Uglavnom, sve se slučajno desilo – kaze za Kurir izvor blizak porodici Jović.

I baš u trenutku dobijanja ove informacije u Španiji se oglasio madridski ljekar Hoze Gonzales, specijalista sportske medicine i nekadašnji član medicinskog tima Atletiko Madrida.

On je za tamošnje medije izrazio sumnju da se povreda Luke Jovića desila prilikom kućnog treninga, kao što je prvobitno saopšteno.

– Kost koju je Jović polomio podržava čitavu tezinu tijela i prilično je otporna na spoljne sile. U ogromnoj većini slučajeva, do loma nastaje usljed teške, nasilne traume ili pada sa velike visine. Povreda se u početku konsoliduje mirovanjem i fizioterapijama. Ukoliko period rehabilitacije bude išao po planu, znaće se i kolika će biti pauza – rekao je Gonzales.

 

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu