Sport

KRAJ ZA DEFANZIVCA Jagodić: Za mene je Janičić završena priča

Trener Fudbalskog kluba Borac Vlado Jagodić u nastavku takmičenja neće računati na iskusnog defanzivca Nemanju Janičića.

KRAJ ZA DEFANZIVCA Jagodić: Za mene je Janičić završena priča
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

On je suspendovan nakon što nije želio da uđe na meču protiv Krupe, a razgovori između uprave, stručnog štaba i igrača nisu donijeli rezultat.,

– Što se meče tiče, Janičić je završena priča. To što se desilo ne bih volio nikom da se desi. Rekao sam to ranije a sad ponavljam klub je iznad svih nas. Postoje jasna pravila koja moraju da se poštuju. Meni je ovo neshvatljivo posebno jer je Janičić bio među sedam-osam igrača po učinku. Žao mi je jer je bio primjer na pripremama i ne znam zašto je to uradio. Zbog toga sam podnio disciplinsku prijavu, pa je igrač suspendovan. Održali smo sastanak a na njemu je svako imao svoj stavove. U tim situacijama trener odgovara za stanje u ekipi. Što se mene tiče na njega više ne računam do kraja ugovora ili dok sam ja na klupi Borca. Klub i on će riješiti međusobne odnose- istakao je Jagodić.

Žalo u Slobodi

Napadač Mamadu Žalo takođe odlazi na pozajmicu. On bi u toku dana trebao da se priključi članu Prve lige Republike Srpske, Slobodi iz Novog Grada.

– Žalo se maksimalno trudio na treninzima, ali još uvijek nije na nivpu koji nam je potreban za Premijer ligu BIH. Za njega je potrebno da se još više adaptira i da igra. Sloboda je nakon povrede Trivana tražila rješenje i očekujem da uskoro bude kod njih – dodao je Jagodić

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu