Sport

TEŠKO DA NE MISLI O TRANSFERU UOČI DUELA SA ŠVAJCARSKOM Real spreman da Sergeju ponudi platu od osam miliona evra

Srpski fudbaler Sergej Milinković Savić je jedan od najtraženijih igrača u ljetnjem prelaznom roku. Pored sjajnih partija u Laciju, on je odigrao dobar meč na Mundijalu protiv Kostarike, pa sada broji ponude najboljih evropskih timova.

TEŠKO DA NE MISLI O TRANSFERU UOČI DUELA SA ŠVAJCARSKOM Real spreman da Sergeju ponudi platu od osam miliona evra
FOTO: TANJUG/AP

U redu za 23-godišnjeg vezistu stoje Juventus, Mančester junajted, Barselona, Real i PSŽ. Ipak, stav predsjednika rimske ekipe Kladudija Lotita je jasan ko plati 150 miliona može da dobije Milinković Savića.

Najveće šanse ima Real koji je spreman da plati 150 miliona, samo se čeka kraj Mundijala. Priča se i da bi plata na godišnjem nivou iznosila čak osam miliona, prenosi Blic.

Lokalni mediji u Parizu su prenijeli da je on daleko od prvaka Francuske jer “sveci” finansijski ne mogu da se uklope u dolazak srpskog reprezentativca.

Iz trke polako ispada i Juventus, koji je spreman da na ime obeštećenja da 100 miliona i plus Danijelea Ruganija ili Marka Pjacu. Lotito samo želi novac, tako da je šampion Italije glatko obijen.

Nije tajna da je vezista Lacija velika želja trenera Mančester junajteda Žozea Murinja, koji se spreman da plati 105 miliona. Još više se podgrijala vatra među svim na “Old Trafordu” slika Sergeja i Matića uz poruku “Zajedno smo jači”, što je odmah na Ostrvu shvaćeno da ćemo ih zajedno gledati i u dresu “crvenih đavola”.

Braselona je nakon fijaska sa Grizmanom i time što je Totenhem odredio ogromnu cifru za Kristijana Eriksena, morala da se okrene srpskom vezisti, ali detalji oko pregovora nisu poznati.

Sergej se trenutno nalazi u Rusiji gdje sa reprezentacijom igra na Svjetskom prvenstvu, a pitanje je kako će se izobiti sa pritiskom potencijalnog transfera.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu