Sport

VAŽNI BODOVI ZA KRUPU Mrkobrada: "Kockice su se posložile protiv Želje"

Veliku pobjedu ostvarili su fudbaleri Krupe pred odlazak na zimsku pauzu. Tri boda protiv Željezničara mnogo će značiti u borbi za opstanak u ligi.

VAŽNI BODOVI ZA KRUPU Mrkobrada: "Kockice su se posložile protiv Želje"
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Krupa nije ništa slabije igrala nego proteklih pet kola. Igrali smo dobro i prethodne utakmice, ali danas smo došli u situaciju da osvojimo tri boda iako smo bili možda u nekim utakmicama bliže da to uradimo. Promijene se neki igrači, pristup bude dobar pa se neke kocke poslože. Željezničar je ostao sa igračem manje, što smo morali iskoristiti na bolji način. Znamo kakav Željezničar ima kvalitet, pribojavali smo se. Voda je na neki način išla na naš tokom cijele utakmice. Bili smo zreli u nekim momentima i mislim da smo zasluženo pobijedili. Za nas su danas nastupila i djeteta Želje Abdulahović, Palić i Svraka. POsebno mi je drago zbog Abdulahovića koji je iskoristio šansu što će mu mnogo značiti za razvoj i afirmaciju. Čestitam igračima i na odnosu  i na profesionalnosti, tri boda će nam mnogo značiti jer se razlika sada svodi na dva tri boda i čini mi se da je to sada uhvatljivo što ne bi bio slučaj da smo izgubili danas – rekao je trener Krupe Siniša Mrkobrada – i dodao:

Željo nas je nadigrao u 6 ili 70 poesto drugog poluvremena, prešli su u formaciju sa jednim napadačem, napali su nas visoko, morali smo loptu iznostiti bez ideje. Kada Željezničar dolazi morate dati više nego na drugim utakmicama, to smo uradili i zato smo pobijedili – rekao je Mrkobrada.

Trener Krupe kratko je sumirao prethodnu sezonu:

– Ne možemo biti zadovoljni, računali smo da ćemo biti dva tri mesta iznad zone opstanka. Mislimo i sad da smo kvalitetniji od nekih ekipa. Potrebno je mnogo rada, dobrog planiranja, kvalitetne energije. Mi smo mali klub u kojem igrači žele da steknu afirmaciju i nadam se da ćemo izaći na pravi put – rekao je Mrkobrada.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu