Sport

TRZAVICE U BOLONJI Potez Mihajlovića podijelio navijače

Porazi Bolonje od Juventusa (0:2) i Milana (1:2) vrlo brzo su pali u zaborav poslije trijumfa nad Parmom (3:0), te je ekipa Siniše Mihajlovića pred susret sa Beneventom podržana od nekoliko stotina najvatrenijih pristalica.

TRZAVICE U BOLONJI Potez Mihajlovića podijelio navijače
FOTO: GIORGIO BENVENUTI/EPA

Ipak, upravo od bakljade kojom je klupski autobus ispraćen na stadion Renato Dal'Ara, krenule su trzavice. Činjenica da Mihajlović i nije bio pretjerano oduševljen gestom navijača što je moglo da se čuje na snimcima iz klupskog autobusa, podgrijana remijem sa Beneventom (1:1) bila je dovoljna da unese seme negativne atmosfere i podijeli pristalice kluba.

Dok jedni nisu zadovoljni Mihajlovićevim stavom, drugi ističu značaj koji Srbin ima u rezultatima, a jedan od onih koji su pokušali da ublaži tenziju je i Karlo Nervo, nekadašnji fudbaler Bolonje.

-Potrebni su nam smirenost i hladna glava. Jedino o čemu treba da razmišljamo je Bolonja i njeno spasenje, zato budimo mirni. Razumijem težak period usljed pandemije, kako za navijače tako i za predsjednika, igrače i trenera. Ipak u ovim trenucima najvažnije je ostati priseban rekla je nekadašnja “sedmica” italijanskog kluba a prenosi Mozzarsport.

Mihajlovićeva sudbina bila je tema i Gazete koja je istakla da je fudbalski strateg pogriješio u stavu, ali da isto tako ne treba preko noći zaboraviti činjenicu da je digao klub iz pepela. Srpski trener sa klubom ima ugovor do 2022. godine, a isti list naglasio je da će od ambicija Bolonje zavisiti da li će ta saradnja trajati do kraja sporazuma.

Poslije pobede nad Parmom Srbinu je upravo postavljeno pitanje o nastavku saradnje, na šta je tom prilikom odgovorio: “Vidjećemo kakve će biti klupske investicije tokom ljeta”.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu