Košarka

Amerikanac raspalio maštu Grobara "Ako bih išao iz Amerike, Srbija bi bila jedina opcija" (VIDEO)

Terens Ros se često provlači kao naredno pojačanje Partizana.

Terens Ros
FOTO: JOHN G. MABANGLO/EPA

Crno-bijeli su uveliko krenuli sa pripremama.

Partizan je osvojio i prvi trofej na proslavi 50 godina osnivanja Igokee, ali ono što navijače sigurno zanima jeste i status oko pojačanja. Svi u klubu su najavili da će u Beograd stići najvjerovatnije dva pojačanja, a jedno od imena koje se najviše priželjkuje je Terens Ros.

Pročitajte još

Amerikanac je u jednom od svojih prethodnih “Twitch” lajvova istakao da je dobio ponudu ekipe aktuelnog regionalnog šampiona, što je izazvalo oduševljenje među navijačima. Ipak, priča je utihnula sve do danas. Ros se opet uključio uživo na svom kanalu, te odgovorio jednom od navijača crno-bijelih, koji ga je pitao da li postoji šansa da gledamo iskusnog NBA košarkaša u ekipi Željka Obradovića.

– Moja žena i njena porodica su iz Srbije. Iako se dosta njih raselilo po svijetu, svi su iz bivše Jugoslavije. Imam mnogo prijatelja i porodice tamo, moja žena često vodi djecu u Srbiju, te imam dosta porodičnih veza tu. Ako se stvori prilika da se zajedno sa porodicom vratim u Srbiju i živim tamo neko određeno vrijeme, to je nešto o čemu bih sigurno razmislio, jer ima ogromnu sentimentalnu važnost. Ako bih išao da igram “preko bare”, to je jedina opcija – rekao je NBA veteran i tako dodatno raspalio maštu “Grobara”.

Ros ima 32 godine, a u 11 godina dugoj NBA karijeri je nosio dres Finiksa, Orlanda i Toronta, navodi Telesport.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije