Fudbal

(VIDEO, FOTO) PRIKLJUČILI SE I NAVIJAČI Odličan posao Dinama, Modrićev nalog zatrpan porukama

Nema šta, marketing FK Dinamo iz Zagreba je obavio pravi posao.

Modrić u trku
FOTO: CHEMA MOYA/EPA

Svi pričaju o onome što je hrvatski tim uradio i njegovoj objavi u španskoj Marki, a sada su se akciji priključili i navijači.

Vjerovatno da nije bilo čovjeka koji se na prvu nije zapitao da li je ovo šala, kada su otvorili treću stranu najtiražnijeg španskog sportskog lista Marke, prenosi Sportal.

Dinamov dres preko čitave strane, Modrićevo prezime na njemu, uz poruku “Imalo bi smisla”, koja je napisana i na španskom jeziku. Naravno, sve u cilju da se Luka nekako nagovori da na kraju sezone dođe u Zagreb i potpiše za Dinamo.

Kasnije je postalo poznato i koliko su Zagrepčani platili za ovaj oglas, a radi se o cifri od 40 hiljada evra. Čini se da im se ovaj potez isplatio, pošto svi bruje o ovome, a sada su se akciji priključili i navijači Modrih.

Luka Modrić na Instagramu ima 34.5 miliona pratilaca, a mnogi od njih su nakon Dinamovog oglasa nastavili pritisak na Modrića tako da na posljednjoj objavi na njegovoj društvenoj mreži ostavljaju komentar #ImaloBiSmisla.

Pročitajte još

Da li će se Dinamu na kraju isplatiti ovaj potez kroz dovođenje Modrića ostaje da se vidi, ali svakako da nema sumnje da u marketingu ovog tima nisu pogriješili.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu