Košarka

DIRLJIVE RIJEČI Kevin Panter se emotivnom porukom oprostio od Partizana

Kevin Panter, doskorašnji kapiten Partizana, oprostio se od kluba na društvenim mrežama.

Nikola Topić i Kevin Panter
FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/SPORTAL

Kevin Panter će uskoro postati član Barselone, a klub se od svog kapitena u utorak ujutru oprostio na društvenim mrežama i poželio mu sreću u nastavku karijere.

Panter je tri sezone proveo u crno-bijelom dresu i bio miljenik publike, pa se emotivnom porukom na “Instagramu” oprostio od “grobara”.

Pročitajte još

– Poslednje tri godine u Partizanu su bile teške, ali fenomenalne i kroz dobra i kroz loša vremena, a mnogo sam zahvalan na svemu što mi se desilo ovdje. Svim ljudima, posebno djeci i mladim košarkašima, nadam se da sam vas motivisao i da sam vam bio inspiracija da budete najbolji što možete. Mojim saigračima, sve vas volim. Dijelili smo sjajne uspomene i bili jako bliski što je stvorilo večno prijateljstvo. Mojim trenerima, bili ste najbolji od prvog dana. Još otkako sam došao u Beograd pomogli ste mi na svaki mogući način. Grobari, najbolji navijači na svijetu, hvala vam na neverovatnoj podršsci. Stajali ste uz nas konstantno i nije bilo bitno da li je dobro ili loše. Fizio timu želim da se zahvalim na tome što su uvijek bili uz tim i uvek bili tu kakva god pomoć da nam je trebala. Cijenim sve što ste uradili za nas svakog dana. Partizane, hvala ti što si bio moj dom ove tri godine. Zauvijek ćete mi biti u srcu. Treneru Obradoviću, dao si im šansu da budem kapiten u Partizanu, vjerovao si meni i vjerovao si u mene. Nevjerovatno koliko sam zahvalan na tebi i zahvalan zbog našeg odnosa. PARTIZANE, HVALA TI. Kapiten 7 – napisao je Kevin Panter.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu