Tenis

EMOTIVNI ĐOKOVIĆ "Hvala ti što se boriš za sve nas"

Marko Đoković je ponosan na brata Novaka zbog njegove borbe u proteklih šest dana. Najbolji svjetski teniser je danas dobio spor protiv australijskih vlasti i odmah otišao na teniske terene kako bi se što bolje spremio za takmičenje.

EMOTIVNI ĐOKOVIĆ "Hvala ti što se boriš za sve nas"
FOTO: SERGIO BARRENECHEA/EPA

Marko je bratu poslao poruku pred start takmičenja i istakao kako je Novak uvijek bio za primjer svima.

Pročitajte još

– Hvala ti za tvoju ljubav, tvoju dušu. Hvala što si pravi, potpuno iskren. Hvala što ostaješ jak i duhovit. Hvala ti što se boriš za sve nas, što predstavljaš ljude. Hvala što pokazuješ da postoji nada u ova teška vremena. Hvala što ne samo da pokazuješ nadu, nego nam daješ čist put i snagu da idemo punom brzinom i ne stajemo. Hvala ti konačno što si pokazao da nas ima osam milijardi na ovoj lijepoj planeti zemlji i da svi zaslužujemo podjednak tretman, da smo svi jedno. Vrijeme je da se progovori i bori za prava ljudskih bića, zajedno imamo snagu da pomognemo jedni drugima u ova teška vremena, da rastemo ka empatiji, poštovanju, prihvatanju i konačno ljubavi, napisao je Marko Đoković.

Novak Đoković je jutros oslobođen na sudu u Australiji. Podsjetimo, najboljem teniseru svijeta je odmah po dolasku poništena viza i on je smještan u hotel za migrante gdje se nalazio šest dana.  Njegova žalba je urodila plodom i on je trenutno slobodan, mada se i dalje strijepi od odluke ministra za imigracije.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu