Ostalo

FANTASTIČAN USPJEH Banjalučanka se okitila titulom prvaka Evrope u Španiji (FOTO)

Banjalučanka Ivana Vučković, članica bodibilding i fitnes kluba Viktorija iz Bihaća, ostvarila je istorijski rezultat za BiH, osvojivši zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Španiji.

Ivana Vučković
FOTO: FENA

Ivana je nastupala u kategoriji physique iznad 163 cm i bila je jedina predstavnica BiH na Evropskom bodibilding i fitnes prvenstvu u Španiji, koje završava danas.

Pročitajte još

Na takmičenju je nastupilo više od 1.000 takmičara iz 42 evropske države. Takmičari su nastupali u nešto više od 50 različitih kategorija i disciplina.

– Bitno je imati volju i ustrajati u ostvarenju snova, kao što sam ja to uradila. Ovaj uspjeh je zaista ostvarenje mojih snova i ono na čemu sam godinama radila, sa svojim trenerima. Na kraju, trud i ulaganja koji su dali rezultat, iako su bili ogromni u tim momentima, sad nakon evropskog, istorijskog zlata, izgledaju kao da nisu bili opterećenje. Ipak, vrhunski rezultat – titula evropske prvakinje sve učini na kraju laganim – izjavila je Ivana Vučković, aktuelna evropska prvakinja, saopštila je Bodibilding i fitnes federacija BiH.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije