Ostalo

Filmska potjera u Milanu: Saincu ukrali skupocjeni sat, ali nisu računali da je Španac baš toliko brz (FOTO)

Vozač Ferarija Karlos Sains junior bio je žrtva pljačke u Milanu nedugo po završetku Velike nagrade Italije, kada mu je grupa sačinjena od trojice muškaraca ukrala sat.

Sainc maše
FOTO: DANIEL DAL ZENNARO/EPA

Trku održanu u Monci 29-godišnjak je završio na trećoj poziciji, iza dvojice vozača Red Bula Maksa Ferstapena i Serhija Peresa. Karlos je bio impresivan tokom cijelog trkaćkog vikenda bio je najbrži u kvalifikacijama i tokom dva slobodna treninga, a tokom trke je zauzimao vođeću poziciju sve do greške u 15. krugu.

Pročitajte još

Sainca su ispred hotela „Armani“ u Milanu u nedjelju presrele tri osobe, koje su mu poslije kraće konfrontacije oduzele skupocjeni sat marke Rišar Mile, koja je jedan od Ferarijevih sponzora. U pitanju je model nazvan po njemačkom teniseru Saši Zverevu i njegova vrijednost se procenjuje na 235 hiljada funti.

Španac se potom uputio u potjeru za počiniocima, a u njoj je učestvovao i Sainsov trener. Karlos je poslije potjere automobilom i pješice uspio da zaustavi jednog od pljačkaša i povrati sat, drugog je sustigao menadžer 29-godišnjeg automobiliste, dok je treći uhvaćen od strane člana Sainsovog tima.

Ubrzo se na licu mjesta pojavila i policija, koja je privela počinioce.

– Kao što već znate, juče sam imao incident u Milanu. Najvažnije je da smo svi dobro i da ostaje samo neprijatna uspomena na taj događaj. Hvala svima koji su pokušali da nam pomognu, milanskoj policiji koja je brzo intervenisala i hvala na porukama koje sam dobio otad – napisao je Sains u objavi na drušvenim mrežama, navodi Sport Klub.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije