Fudbal

(FOTO) IPAK NIŠTA OD SPEKTAKLA U MOSKVI Piksi je nedavno citirao, a internetom se zavrtila vijest da će Prijovićka PJEVATI PRIJE POČETKA MEČA Srbije i Rusije

Fudbalska reprezentacija Srbije odigraće prijateljski meč sa Rusijom 21. marta u Moskvi, a u ruskoj prestonici sprema se pravi spektakl.

Dragan Stojković Piksi
FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/SPORTAL

Iako se pisalo da bi poznata pop zvijezda trebala pjevati u Moskvi, Aleksandru Prijović niko nije kontaktirao zbog ovog događaja, tako da se internetom i mrežama širi vijest koja nije tačna.

Ono što je posebno interesantno, jeste da je selektor Dragan Stojković Piksi, jednom prilikom, pred Svjetsko prvenstvo u Kataru citirao upravo Prijovićku.

Aleksandra Prijović, Osijek
FOTO: V. MILJANIĆ / RINGIER

Piksi je tada na pitanje o povredama Mitrovića i Vlahovića između ostalog rekao:

– Ima jedna pjesma od Aleksandre Prijović koja kaže “Nije kome je rečeno, nego kome suđeno je”. Ja se nadam da će biti sve u redu, a i ako ne bude, naćićemo rješenje – rekao je tada Piksi.

Pročitajte još

Sa druge strane, ruski mediji pominju i da će srpski pjevač Marko Radinović otpjevati “Kaćušu”, ali ova informacija još uvijek nije potvrđena.

Podsjetimo, Srbija će pred odlazak na EURO, odigrati nekoliko prijateljskih mečeva. Pored meča sa Rusijom, igraće i sa Kiprom 25. marta, kao i sa Austrijom 4. juna, ali i Švedskom četiri dana kasnije, piše Telegraf.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije