Fudbal

(FOTO) "Izdao si trenera" Luka Jović na žestokom udaru zbog crvenog kartona i poraza Milana

Nepromišljen potez koji je napravio Luka Jović skupo ga je koštao u duelu Monce i Milana koji je završio u 52. minutu zbog crvenog kartona, a njegov tim je poražen na kraju sa 4:2.

(FOTO) "Izdao si trenera" Luka Jović na žestokom udaru zbog crvenog kartona i poraza Milana
FOTO: ROBERTO BREGANI/EPA

Rosoneri su uspjeli da izjednače i vrate se nakon 2:0 i igrača manje, ali su poklekli u finišu, a ova bi utakmica mogla da odredi sudbinu trenera Stefana Piolija i Srbina.

Italijanski mediji se bave ovim kiksom Milana, a „Gazeta delo Sport” je isti opisala kao „kolaps”, dok se dodaje i da je „Piolija izdala rotacija i Jović”. Ni ostali mediji nisu bili pretjerano blaži, te se kao glavni krivci za ishod utakmice označavaju upravo Pioli i Jović.

Svjestan je i strateg Rosonera da su njegovi izabranici napravili greške koje su skupo plaćene, a poslije meča je upitan da li je veći kiks crveni karton Jovića ili penal i greška Tšaa.

– Ovo su ozbiljne greške, trebalo je svi da budemo bolji. To je bolan poraz, ali iz kojeg moramo da učimo, da nam je potrebna još veća koncentracija i fokus, posebno na gostovanjima – rekao je Pioli poslije utakmice

Svjesno je Pioli na klupi ostavio igrače Leaa, Žirua i Pulišića i zbog toga je takođe na udaru, ali je još jednom pokazao da ima povjerenje u Jovića, koji mu je u posljednje vrijeme vraćao na istom dobrim partijama. Srbin je na 17 utakmica postigao pet golova, mahom ulazeći sa klupe, dok je sada dobio šansu kao starter.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije