Ostalo

(FOTO) KAO IZVAJANA Amela Omanović niže medalje u fitnesu

Medalje su za nju postale normalna pojava, a pobjede na velikim takmičenjima nešto što se podrazumijeva.

Amela Omanović
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Fitnes šampionka Amela Omanović pomela je konkurenciju u najuspješnijoj sezoni u svojoj karijeri. Zablistala je na domaćim takmičenjima, ali i na međunarodnoj sceni. Odricanje se isplatilo, sve ono što tokom priprema prati fitnes takmičare Amela je odradila na vrhunskom nivou pa sada može da uživa u plodovimarada.

Na Jagodina open basic Supplements regionalno najjačem i najprestižnijem takmičenju osvojila je prvo mjesto u kategoriji +165 centimetara.

Potom je uslijedio trijumf u Madridu na Internacionalnom takmičenju u bodibildingu “Arnold classic Europe festival” gdje je u kategoriji bikini fitness beginner -164 cm bila najbolja u konkurenciji 15 djevojaka.

Dominaciju je potvrdila u Čačku gdje je postala šampion Srbije.

– Sada kada su se utisci slegli mogu da kažem da je ovo bila i više nego uspješna sezona. U poređenju sa prethodnom, koja je takođe bila dobra, ova je bila fenomenalna s obzirom da sam ove godine iznijela potpuno novi paket – rekla je Omanovićeva, a prenosi ATV.

Hvali trenere koji su uradili veliki dio posla.

– Zajedno sa svojim trenerima Vladicom i Dijanom Jovanović napravili smo dobar plan i strategiju i već početkom ove godine krenuli sa pripremama. Postavili smo visoke ciljeve kada je fizički izgled u pitanju shodno propozicijama koje kategorija “bikini fitness” u kojoj se takmičim zahtijeva, odredili na kojim takmičenjima ću se pojaviti i krenuli polako u realizaciju. Mogu da kažem da smo zaista postigli sve ono Što smo zacrtali. Uz njih sam ostvarila sva svoja očekivanja i više od toga čime smo definitivno potvrdili da smo sjajan tim – rekla je Amela.

Svako treba da slijedi svoje snove, a nagrada za iskren i naporan rad, sigurno će doći. U svemu tome podrška je jako važna.

– Kada neko prepozna tvoj talenat na tebi je da daš 101 odsto sebe i slijediš svoje snove i vjeruješ u sebe – poručila je Amela Omanović.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije