Ostalo

(FOTO) LUKSUZNA DESTINACIJA Đokovići se sele u Dubai, kupili nekretninu od 2 miliona evra, poznat i razlog odlaska

Saška Veselinov i Đorđe Đoković uskoro će promijeniti državu stanovanja, pa će porodično gnijezdo sviti u Dubaiju.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković
FOTO: SASKAVESELINOV/ISNTAGRAM/SCREENSHOT

Kako saznajemo, modna dizajnerka i bivša voditeljka će se s rođenim bratom Novaka Đokovića i sinom nastaniti u Ujedinjenim Arapskim Emiratima zbog poslovnih obaveza, a posljednjih nekoliko mjeseci glavna preokupacija im je da pronađu nekretninu koja će odgovoriti svim njihovim zahtjevima.

Pročitajte još

– Kako je neophodno da zbog prirode posla tokom godine Đokovići budu konstantno na relaciji Beograd-Dubai, Saška i Đorđe su shvatili da je za njih najbolje da se presele u Emirate. Trenutno su u fazi preseljenja i baš su uzbuđeni zbog novog životnog poglavlja. Inače, Saška nikad nije krila da je i njoj i suprugu Dubai jedan od omiljenih gradova na svijetu i da su i ranije tamo išli, i to više puta tokom godine. Posebno kad je kod nas bilo hladno Najvjerovatnije će se odlučiti za jedan stan koji se nalazi u blizini najpoznatijih turističkih atrakcija, a čija je cijena oko dva miliona evra – rekao je izvor blizak Kuriru.

Saška Veselinov, Đorđe Đoković
FOTO: SASKAVESELINOV/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Podsjetimo, Saška i Đorđe nedavno krstili sina u Crkvi Sv. Marka u Beogradu. Tada se na spisku zvanica našao mali broj ljudi, i to samo najuži krug prijatelja i porodica, koja je zbog posebnog dana stigla čak iz Amerike. Slavlju su prisustvovali Novak i Jelena, njegov brat Marko s djevojkom, a snimke s krštenja kasnije je podijelila i sama Saška, prenosi Kurir.

Đorđe i Saška su se inače vjenčali sredinom septembra 2022. godine.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije