Fudbal

(FOTO) Nije mu pomoglo ni presađivanje kose: Dejvid Bekam neprepoznatljiv, legendarni fudbaler skoro U POTPUNOSTI OĆELAVIO

Teško da postoji neko na planeti ko nije čuo za Dejvida Bekama, čak i oni kojima sport nije blizak.

(FOTO) Nije mu pomoglo ni presađivanje kose: Dejvid Bekam neprepoznatljiv, legendarni fudbaler skoro U POTPUNOSTI OĆELAVIO
FOTO: NOUSHAD THEKKAYIL/EPA

Čuveni engleski fudbaler je bio i ostao sinonim za stil, a posebno se dičio svojom kosom, koju je oblikovao u najraznovrsnije frizure.

Ipak, sa godinama kosa se kod Bekama značajno proredila, što je uočljivo na fotografiji koja je prije izvjesnog vremena uslikana ispred jednog lokala u Barfordu. 

Sada ima problem sa kojim se poistovećuju mnogi sredovječni muškarci, ali za razliku od većine on je mnogo ulagao da do toga ne bi došlo. Kako navode pedantni engleski mediji on je kosu potrošio pravo bogatstvo, ali i pored njenog presađivanja koje je uradio prije dvije godine, nije postigao željeni rezultat i uspio da joj sačuva bujnost.

Pročitajte još

Tokom karijere je imao različite frizure, pletenice, stepenastu kosu, farbao ju je u razne boje i radio sa njom šta je htio, ali očigledno da su ti dani prošlost.       

Kako navode izvori bliski ovom bivšem fudbaleru, njemu je ostalo toliko malo kose da je pitanje da li će uspjeti ikada da je povrati, a to je ono što ga poprilično muči i ne da mu mira.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije