Fudbal

(FOTO) "Od Slovenije su htjeli da me otpuste" Duljaj priznao ko ga je sačuvao na klupi Partizana

Gura Igor Duljaj, kada se sve sabere, sasvim dobru sezonu na domaćoj sceni sa Partizanom, čak iznad očekivanja kakva su bila ljetos, ali otkrio je da je postojao veliki pritisak u klubu još tokom priprema u Sloveniji da bude – smijenjen.

Igor Duljaj
FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/SPORTAL

Cijela priča krenula je od toga da Novi Pazar dolazi sutra u Humsku 1 sa četvrtim trenerom u sezoni, a Duljaj je otkrio da nije mnogo nedostajalo da i Partizan bude bez njega na klupi još od minulog ljeta.

– Kada se vratim unazad, još od Slovenije (pripreme, prim.aut.) postojale su indicije, da ne imenujem šta i kako, da se već tražio novi trener Partizana. Generalni direktor je imao pritisak da me smijeni, da neko drugi dođe, ja to znam – ispričao je Duljaj na konferenciji za novinare pred meč sa Novim Pazarom.

igor duljaj
FOTO: FK PARTIZAN

Objasnio je šef struke crno-bijelih i šta ga je sačuvalo na klupi, piše Mocart sport.

Pročitajte još

– Mene je donekle zaštitilo moje ime, odnosno, to što sam ostavio trag u Partizanu kao igrač. Da nije bilo toga, poslije Slovenije i onih utakmica koje smo imali, ja ne bih sjedao ovdje. Tada bih bio smijenjen – priznaje trener Partizana.

Kao svijetli primjer toga kako bi klubovi trebalo da vjeruju treneru ističu se Žarko Lazetić i TSC.

– To je istina, ali kada pričamo o Žarku – on je fantastičan trener. Ljudi u klubu su prepoznali da odlično radi svoj posao. To se poklopilo. Ima podršku, a on na to vraća na najbolji mogući način. Igrao je Evropu, afirmisao dosta igrača koje je klub mogao da proda, što je nekada za TSC bilo veoma teško. Stabilan su klub, imaju svoj sistem, svoj program, a Žarko im vraća na najbolji način – poručio je Igor Duljaj.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu