Ostalo

(FOTO) Odbojkaši Borca ispunili zacrtani cilj "U narednim godinama napad na titulu"

Kapiten odbojkaša Borca Borko Ilić istakao je da je više nego zadovoljan urađenim u dosadašnjem dijelu sezone, te da je zacrtani cilj kluba sa početka sezone ispunjen.

(FOTO) Odbojkaši Borca ispunili zacrtani cilj "U narednim godinama napad na titulu"
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Odbojkaši Borca obezbijedili su opstanak u Premijer ligi BiH, što je bila i glavna želja Banjalučana, s obzirom da su napravili potpuni remont ekipe i podmladili tim.

– Odlučili smo da podmladimo ekipu ove sezone, otišla je većina starijih igrača, neki su promijenili klub, a neki su prestali da igraju. Ja sam ostao u klubu i doveli smo nekoliko omladinskih reprezentativaca BiH, tako da smo zadovoljni kako smo odradili dosadašnji dio sezone. Naš zacrtani cilj ove sezone bio je da obezbijedimo opstanak i to smo učinili – rekao je kapiten Borca za Srpskainfo.

Banjalučani dijele šesto mjesto na tabeli sa ekipom Modriče, pa će posljednja dva kola odlučiti da li će Borac u plej-ofu igrati sa Domaljevcom ili Radnikom, koji zauzimaju drugo, odnosno treće mjesto na tabeli.

Borko Ilić
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
Borko Ilić
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
Borko Ilić
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

– Izborili smo plej-of, a sada čekamo da vidimo ko će biti naš protivnik, ko god bude sigurno da neće biti lako, ali opet ponavljamo smo ostvarili cilj koji smo zacrtali. Plan je da ova ekipa ostane na okupu, te da u narednim godinama sa ovim timom pokušamo napasti titulu – dodao je Ilić

Pročitajte još

Dugo je u Borcu Borko, ovo je njegova 17. sezona u crveno-plavom dresu, a 36-godišnji as ne namjerava da stane, pa tako vjeruje da će i u narednoj sezoni braniti dres Banjalučana.

– Trebalo bi da budem u ekipi i naredne sezone. Takođe radim i kao pomoćni trener gdje ću pokušati da svojim iskustvom pomognem mladim igračima i vjerujem da ću i naredne sezone biti tu. Radimo jako dobro, ekipa trenira dva puta dnevno i mislim da ćemo u narednoj sezoni biti još bolji, a možda ćemo da dovedemo još neke igrače za narednu sezonu – zaključio je Ilić.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije