Košarka

(FOTO) OGLASILO SE TUŽILAŠTVO Stefan Lazarević ipak ima lakše tjelesne povrede

Danas je kao grom iz vedra neba odjeknula vijest da su se Džejms Naneli i Stefan Lazarević potukli pred treću utakmicu finalne serije ABA lige.

(FOTO) OGLASILO SE TUŽILAŠTVO Stefan Lazarević ipak ima lakše tjelesne povrede
FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/SPORTAL

Incident se dogodio u Beogradskoj areni, kada su se timovi smijenjivali na posljednjem treningu pred utakmicu u toj hali.

FOTO: KK CRVENA ZVEZDA
FOTO: KK CRVENA ZVEZDA

Sada se povodom tog incidenta oglasilo Treće osnovno javno tužilaštvo, a saopštenje prenosimo u cijelosti:

Pročitajte još

– Dana 20.05.2024. godine javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je od strane ovlašćenih lica PS Novi Beograd obavješten da je direktor Košarkaškog kluba Crvena zvezda prijavio da je u jednom od hodnika Štark Arene igraču Crvene zvezde Stefanu Lazareviću tjelesne povrede nanio igrač Košarkaškog kluba Partizana Džejms Naneli. Nakon brze intervencije ovlašćenih službenih lica i javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu utvrđeno je da je između dvojice igrača najprije je došlo do verbalnog sukoba, a zatim i do fizičkog kontakta, te da je Stefan Lazarević zadobio tjelesnu povredu uslijed udarca u lice i to u predio slepoočnice. Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu od strane ljekara obavljen je pregled Lazarevića te je konstatovano da je isti zadobio laku tjelesnu povredu. Hodnik u kome se dogodio incident je pod video nadzorom, obavljen je uviđaj, te će ovlašćena službena lica po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu uzeti detaljne izjave od svih lica koja su prisustvovala incidentu, odnosno od igrača Košarkaškog kluba Crvena zvezda i Košarkaškog kluba Partizan, kako bi se utvrdile sve pojedinosti konkretnog slučaja i kako bi nakon uzimanja svih izjava bila donesena odluka o krivičnom gonjenju izvršilaca krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti – piše u saopštenju, a prenosi Kurir.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu