Fudbal

(FOTO) POVRATAK NA ČIZMU Sergej Milinković-Savić okolnim putem do trofejnog velikana

Srpski fudbalski reprezentativac i igrač Al Hilala Sergej Milinković-Savić poslije samo godinu dana mogao bi da se vrati u Italiju.

Sergej Milinković-Savić
FOTO: STR/EPA

Član saudijskog Al Hilala ponovo je u žiži interesovanja Juventusa koji će pokušati po ko zna koji put da završi njegov transfer.

Čim je postalo jasno da od Pola Pogbe nema ništa zbog četvorogodišnje suspenzije jer je ustanovljeno da se dopingovao, Juve je krenuo po popularnog SMS-a kao prirodnog zamjenika, piše Kalčomerkato, a prenosi Sportal.

Pol Pogba
FOTO: ALESSANDRO DI MARCO/EPA

Ideja Stare dame je da Milinković-Savić popuni rupu izazvanu odlaskom Pogbe, koji će dobiti raskid ugovora i samim tim otvoriti mu prostor za finansijski jak ugovor.

Naravno, neće biti toliko moćan kao u klubu iz Rijada s platom od 20 miliona evra, vjerovatno tri puta manji, ali će Milinković-Savić imati mogućnost da igra na vrhunskom nivou.

Opet, za godinu dana se naplatio u Saudijskoj Arabiji i punih džepova može da se vrati u Italiju gdje je sa velikim uspjehom igrao osam godina u dresu Lacija. Takođe, nedavno je isplivala informacija da se požalio bivšim saigračima da mu nedostaje Italija i Rim, koji bi mogao da zamjeni za severniji Torino.

Pročitajte još

Širi se srpska kolonija u Juveu

Tamo bi ga sačekali saigrači iz reprezentacije Srbije Dušan Vlahović i Filip Kostić, naravno pod uslovom da obojica ostanu.

Ostaje samo da se vidi da je Al Hilal spreman da se odrekne jednog od najboljih fudbalera dvije godine prije isteka ugovora. Novac sigurno ne igra nikakvu ulogu kod Arapa, ali bi možda mogla da presudi želja igrača.

SMS se ranije dovodio u vezu sa Juventusom, ali su Rimljani odbijali sve ponude prije nego što je stigla iz Arabije. Sada bi Stara dama mogla do konačnog potpisa preko “mosta” u Rijadu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije