Fudbal

(FOTO) SITUACIJA SE KOMPLIKUJE Da li je ovo potencijalni problem za Partizan

Da li će košarkaš Čima Momeke doći u Partizan, pitanje je na koje još nisu dobili navijači crno- bijelih iako se već sedmicama spekuliše o transferu igrača Baskonije.

(FOTO) SITUACIJA SE KOMPLIKUJE Da li je ovo potencijalni problem za Partizan
FOTO: ANDREJ CUKIC/EPA

Prvo se pisalo o interesovanju Crvene zvezde, potom se uključio Partizan čiji navijači ga već sedmicama zovu na društvenim mrežama da pojača crno-bijele, a onda je klub iz Vitorije promijenio trenera i reklo bi se stopirao odlazak nigerijskog košarkaša.

Trener Pablo Laso je nakon preuzimanja Baskonije izjavio da je presrećan što je Moneke dio njegove ekipe i činilo se da je tako prekinuo sve špekulacije, međutim, pojedini španski mediji tvrde da se sada uključio još jedan klub.

Novinar španskog RAC1 David Agila objavio je da je za Monekea zainteresovana Barselona, što sigurno ne ide na ruku Partizanu, jer sada osim otkupne klauzulue imaju dodatni problem, a to je konkurenta za potpis košarkaša Baskonije.

Pročitajte još

Prema njegovim tvrdnjama Barselona pregovara sa Monekeom, koji nije bio prvi izbor karalonskog kluba. Barselonina želja je bio Dejvid Ostekovski, Katalonci su bili spremni da plate Unikahi i obeštećenje u iznosu od 800.000 evra, dogovorena je i trogodišnja saradnja, ali je navodno Barselona transfer zamrznula zbog disciplinskog postupka koji se vodi protiv Osetkovskog.

Kako navode španski mediji radi se o incidentu koji se dogodio van terena, ali se čeka ishod i eventualna sankcija kako bi Barselona bila sigurna da to neće remetiti njihove planove nakon dolaska Osetkovskog u klub.

Katalonci u međuvremenu vide alternativu u dovođenju Monekea, ali vidjećemo da li će Moneke uopšte napustiti klub nakon posljednjih izjava novog trenera Pabla Lasa, objavio je Mondo.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu