Fudbal

(FOTO) SRPSKI NAPADAČ NE ŠTEDI Sat Dušana Vlahovića košta kao stan u centru Beograda

Srpski reprezentativac i fudbaler Juventusa Dušan Vlahović (24) često je u italijanskim, ali i u srpskim medijima sinonim za stil kada je muška moda u pitanju.

(FOTO) SRPSKI NAPADAČ NE ŠTEDI Sat Dušana Vlahovića košta kao stan u centru Beograda
FOTO: ALESSANDRO DI MARCO/EPA

Napadač je poznat po elegantnim i skupocjenim kombinacijama i aksesoarima kada je van terena, a ovoga puta najveću pažnju privukao je sat na ruci koji košta čitavo bogatstvo.

Strijelac 15 golova u Seriji A ove sezone sada je obogatio svoju kolekciju satom “Rišar Mil”, modelom u kombinaciji bijele i boje trule višnje, a vrijedi impresivnih 350.000 evra.

“Ovaj crveno-bijeli model proizveden u dimenziji od 38.7mm x 47.5mm što ga čini jednim od najnošljivijih RM satova koji su do sada napravljeni. Prikazani model proizveden je u saradnji sa katarskim atletičarem Mutazom Baršamom. Isti model posjeduje još jedan balkanski fudbaler, Miralem Pjanić. Bravo za naše fudbalere koji polako, ali sigurno zalaze u svijet ultra-luksuznih satova”, navodi se na Instagram profilu “sat_na_ruci” koji je specijalizovan za satove. 

Pročitajte još

Ne štedi Vlahović novac kada su u pitanju satovi koji vrijede kao stan od 100 i više kvadrata u elitnim dijelovima Beograda.

Početkom ove godine, na ruci sjajnog srpskog fudbalera, viđen je još jedan ljubimac od istog proizvođača koji vrijedi 430.000 evra.

“Vlahović je nedavno bio u centru pažnje zbog “nautilusa 5712-1R” koji smo smatrali vrhuncem njegove kolekcije, ali nas je demantovao kupovinom novog sata”, piše u opisu objave ove specijalizovane Instagram stranice.

Njegovu desnu ruku ranije su krasili uglavnom satovi marke “roleks”, ali je nekadašnji igrač Partizana očigledno pronašao novu omiljenu marku, navodi Informer.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije