Fudbal

(FOTO) ZAVRŠNA FAZA PREGOVORA Rusi pojačavaju ulaganja u Crvenu zvezdu

Došlo se do završne faze. Priča se nastavlja dalje, a sve je počelo još 2010. godine od kada je Gasprom generalni sponzor FK Crvena zvezda.

(FOTO) ZAVRŠNA FAZA PREGOVORA Rusi pojačavaju ulaganja u Crvenu zvezdu
FOTO: SPORTAL

Aktuelni ugovor ističe krajem juna i slijedi nastavak saradnje.

Kako saznaje MaxBet Sport, ruska naftna kompanija će pojačati finansijska ulaganja, pa na godišnjem nivou crveno-bijeli treba da dobiju osam miliona evra! Do sada je ta cifra bila pet miliona evra, ali u skladu sa inflacijom i rezultatskim napretkom kluba slijedi nagrada. Ponovo je utanačena saradnja na tri godine…

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA
FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

Ostale su još neke sitnice, pa se tokom juna očekuje potpis dvije strane. Biće povećani bonusi za domaće trofeje, kao i evropske uspjehe. Do sada je osvojena titula donosila pola miliona evra, a prema najavama uslijediće dupliranje premije.

Pročitajte još

Crveno-bijeli će drugi put zaredom završni dio ljetnjih priprema da odrade u Sankt Peterburgu. Prema načelnom planu, ekipa će da boravi i trenira u kampu Zenita od 2. do 12. jula. Planirane su tri kontrolne utakmice, a prema tradiciji pored šampiona Rusije čekaju je još dva protivnika za tim trenera Vladana Milojevića.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu