Fudbal

(FOTO) Zbog Srbije morao da "gleda" u karte: ŠOKANTNO PRIZNANJE, Foden išao kod vračare pred meč sa Orlovima

Reprezentativac Engleske Fil Foden i njegova supruga Rebeka Kuk, posjetili su vračaru sa ciljem da saznaju ishod predstojećeg Evropskog prvenstva u Njemačkoj.

(FOTO) Zbog Srbije morao da "gleda" u karte: ŠOKANTNO PRIZNANJE, Foden išao kod vračare pred meč sa Orlovima
FOTO: TOLGA AKMEN/EPA

Selekcija Gordog Albiona kontinentalni šampionat otvara utakmicom sa Srbijom, koja je na programu u nedelju od 21:00 čas.

Uoči početka Evropskog prvenstva, Foden je posjetio mističarku Kloi Smit kako bi mu iz karata pročitala budućnost. Prema pisanju britanskog tabloida “San”, zveda Mančester sitija je u ovu posjetu otišla svega nekoliko dana pred put u Njemačku.

Kloi, koja tvrdi da je u stanju da se prilagodi energiji klijenata, djelimično je otkrila šta je pomoću karata otkrila o budućnosti mladog para.

FOTO: TOLGA AKMEN/EPA
FOTO: TOLGA AKMEN/EPA

– Uživala sam da čitam za Fila i Beku, oboje su veoma duhovni i dobrodušni ljudi! Puno sreće nalazi se na Filovom putu, sigurno – rekla je vidovnjakinja.

Sve je ovo došlo u trenutku kada se Engleska priprema za utakmicu protiv Srbije, a Foden bi trebao da bude jedna od najvećih uzdanica Gareta Sautgejta, nakon sjajne sezone u Sitiju.

Pročitajte još

– Fil je bio podjednako zainteresovan kao i Rebeka da završi čitanje, posebno sa tako velikim turnirom na vidiku. Nadajmo se da mu je Kloi rekla da je vidjela da se fudbal vraća kući! Fil je u jakom kontaktu sa njegovim osjećanjima i želio je da vidi da li bi Kloi mogla da mu pruži uvid u budućnost – rekao je neimenovani izvor britanskog tabloida i dodao:

“Mnogi vrhunski igrači provode vrijeme radeći pozitivne vizualizacije prije utakmica, u nadi da će im to pomoći. Ako ih to opušta i čini da se osjećaju dobro, to može biti samo pozitivno – dodao je on.

Foden je u nedavno završenoj sezoni osvojio svoju četvrtu titulu Premijer lige sa Mančester sitijem, a sa učinkom od 24 pogotka zaslužio je i priznanje za igrača sezone. Sada će pokušati da i sa reprezentacijom Engleske dođe do dugo isčekivanog uspjeha.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu