Tenis

GLASINE O RAZLAZU Da li je pukla ljubav Cicipasa i Badose (FOTO)

Lijepa španska teniserka Paula Badosa odlučila je da izađe sa najboljom prijateljicom, nakon glasina o prekidu romanse i razlazu sa Stefanosom Cicipasom.

Stefanos Cicipas i Paula Badosa selfi
FOTO: TSITSIDOSA/INSTAGRAM/SCREENSOHT

Vjerovatno najromantičniji teniski par na svijetu u ovom trenutku daje problematične znakove.

Pročitajte još

Kao dokaz, Paula Badosa i Stefanos Cicipas izbrisali su svoje dragocijene uspomene sa zajedničkog Instagram naloga Tsitsidosa. Štaviše, Badosa je nedavno izašla u grad sa najboljom prijateljicom Arinom Sabalenkom, vjerovatno da prebrodi rastanak sa Stefanosom.

Međutim, par koji je u junu digao celu planetu na noge svojom ljubavnom pričom, nije ništa zvanično objavio što se tiče prekida. Možda je to samo privremeni razlaz. Uostalom, Stefanos je nedavno istakao da mnogo razmišlja o ciljevima u karijeri.

– Svakako mnogo razmišljam o tome, ali vrh nije sve. Bio sam ovisan o tom cilju kada sam bio mlađi i to me lišilo mnogo čega. To ne znači da nisam zadovoljan onim što sam postigao. Želim da napredujem kao igrač. Ali ključ je u pronalaženju ravnoteže između svog privatnog života, izgradnje nečega sa nekim i napredovanja u karijeri, uz pomoć te osobe – rekao je Cicipas.

Kada se sada pogleda izjava Cicipas od prije mjesec dana, Grk je prognozirao teža vremena sa Badosom.

– Toliko mi nedostaje i svaki dan pričam sa njom o tome… Imamo sjajnu vezu između nas. Prvi put poslije dugo vremena nismo zajedno. Sada shvatam koliko ona meni nedostaje i koliko ja njoj nedostajem. Ovakva će stvarnost biti ako nastavimo zajedno. Ovo će biti nešto često i nešto što ćemo morati da normalizujemo u našim životima. navikavam se – rekao je tada Stefanos za meksički portal “Esto” i dodao:

“Biće još ovakvih dana i spremni smo. Za to smo psihički spremni. Paula mi je mnogo promijenila život, donijela je blistavu svjetlost i nadu, nadam se isto i ja za nju.”

Paula Badosa nije se oglašavala vezano za Cicipasa. Intenzivno se druži sa Bjeloruskinjom Arinom Sabalenkom godinama unazad. Otuda i ne čudi što se baš sa njom pojavila poslije dužeg vremena u javnosti i te fotke okačila na Instagram.

Njih dvije su u avgustu posetile “Cirkue du Soleil” u Montrealu. Juče je Arina okačila još jednu fotku sa Paulom, uz potpis:

“Mnogo volim ovu devojku!”

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije