Tenis

"Idem sa sinom na EURO..." Bivši Novakov trener otkrio šta će raditi nakon raskida saradnje sa najboljim teniserom svijeta

Bivši trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević, trenutno je u Zagrebu, gdje će odigrati egzibicioni meč sa mladom srpskom nadom Lunom Vujović na Evropskom trgu u centru grada.

"Idem sa sinom na EURO..." Bivši Novakov trener otkrio šta će raditi nakon raskida saradnje sa najboljim teniserom svijeta
FOTO: JAMES ROSS/EPA

Ivanišević ističe da će pauzirati do ljeta i da mu ne nedostaje tenis trenutno, jer ne pamti kada je imao slobodno ljeto. Takođe, otkrio je da će sa sinom otići na Evropsko prvenstvo u fudbalu da bodri Hrvatsku na utakmicama koje se igraju u Berlinu, Hamburgu i Lajpcigu.

– Ići ću sa sinom na utakmice reprezentacije Hrvatske na EURO, ove tri koje igramo. Ne znam kad sam imao slobodno ljeto, ali volio bih ponovo da radim sa nekim mladim talentima – rekao je Ivanišević u Zagrebu, gdje su ga moderatori podsjetili i na Vimbldon koji je osvojio 2001. godine u finalu protiv Patrika Raftera, a on je otkrio da je tom prilikom imao samo dva ispravna reketa u torbi.

Pročitajte još

– Imao sam dva reketa i dva polurazbijena, da izgleda kao da izgledam kao poluprofesionalac. Ali ja nikada nisam razbio reket na Vimbldonu, jer imam respekt prema travi – rekao je Ivanišević, a prenosi Telegraf.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu