Fudbal

ISPLIVAO SKANDALOZAN SNIMAK Fudbaler Spartaka htio da podmiti policiju, nakon što su mu prijatelji uhapšeni zbog droge (VIDEO)

Ruski mediji objavili su jedan interesantan video snimak kojim su u novi skandal bacili napadača moskovskog Spartaka Kvinsija Promesa.

ISPLIVAO SKANDALOZAN SNIMAK Fudbaler Spartaka htio da podmiti policiju, nakon što su mu prijatelji uhapšeni zbog droge (VIDEO)
FOTO: MAURITS KAPPETIJN/TWITTER SCREENSHOT

Naime, Promes je prije godinu dana bijesan ušao u policijsku stanicu i tražio da se njegovi prijatelji puste iz zatvora gdje su završili zbog sumnje da su posjedovali drogu.

Pročitajte još

Nakon što se policija nije složila sa njim, Promes se razbjesneo i u narednom momentu je ponudio novac za oslobađanje njegovih prijatelja – dok je pravio zastrašujuće pokrete rukama.

Ruski “Mash” izvještava da na kraju mito nikada nije plaćen, ali da su prijatelji bivšeg igrača Ajaksa, ubrzo nakon upečatljivog incidenta, pušteni na slobodu.

Promes bi sada mogao da se suoči sa krivičnim prijavama za pokušaj podmićivanja policije. Spartak iz Moskve je takođe reagovao na situaciju i kažu da u očima kluba nije uradio “ništa protivzakonito.”

Podsjetimo, Promes je prošlog juna u Holandiji osuđen na osamnaest mjeseci zatvora zbog uboda nožem svog rođaka, piše Telegraf.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije