Ostalo

ISTORIJSKA SEZONA Vuleta poslala emotivnu poruku svojim rivalkama (FOTO)

Ivana Vuleta je ove godine postala svjetska šampionka u skoku udalj na otvorenom, osvojila je evropsku bronzu u dvorani i kolekciji je dodala još jedan dijamant.

Ivana Vuleta
FOTO: ROBERT GHEMENT/EPA

Ipak, srpska atletičarka sezonu će pamtiti po emocijama koje je dijelila sa svojim rivalkama.

Pročitajte još

– I tek tako… Vrijeme nam pokazuje da je putovanje vrjednije i dragocjenije od same destinacije. Često je to usamljeno putovanje tako da mogu iskreno da kažem da će među svim medaljama i podijumima, dijeljenje svih tih trenutaka sa prijateljima uvijek biti moje najveće dostignuće. Mislim… Kako je ovo putovanje lijepo?! Puno ljubavi za vas djevojke. Sezona 23 je zvanično završena – napisala je Ivana na Instagramu, prenosi Sportal.

Podsjećamo, Vuleta je ovog ljeta postala svjetska šampionka u skoku udalj na otvorenom. Srpska atletičarka je u Budimpešti osvojila medalju koju je dugo čekala, a prvu čestitku dobila je od najveće rivalke Tare Dejvis Vudhol, koja je takmičenje završila na drugom mjestu.

Naša najbolja atletičarka je osvojila bronzu na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Istanbulu u martu. Zlatom se „okitila“ Britanka Džezmin Sojers, dok je srebro pripalo Italijanki Larisi Japikino.

Emotivna je bila Ivana poslije finala u Istanbulu, a dan kasnije poslala je poruku svojim “suparnicama” i putem društvenih mreža. Hvala vam što ste me podsjetile šta je čista radost i ljubav! Ne mogu biti ponosnija na vas dvije – napisala je Vuleta uz fotografije sa pobjedničkog postolja.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije