Ostalo

IZAZVAĆE POMETNJU Najseksi fudbalerka pokazala kakav će biti kalendar za iduću godinu (FOTO)

Švajcarska fudbalerka Ališa Leman očigledno je spremna da ponovo napravi pometnju, nakon što je najavila svoj kalendar za 2024. godinu!

Ališa Leman
FOTO: MICHAEL BUHOLZER/EPA

Članica Aston Vile godinama unazad važi za najseksi fudbalerku, što je i ovoga puta pokazala provokativnom fotografijom koja će krasiti naslovnu stranu pomenutog kalendara.

Pročitajte još

Tizer predstavlja prednju koricu kalendara, a Lemanova je nosila crno odijelo za tijelo zajedno sa čizmama sa visokom potpeticom. Takođe, pokazala je i tetovažu na zadnjici.

– Povratak za 2024…. Zvanični kalendar Ališe Leman sada dostupan za pretprodaju! Link u mojoj biografiji – poručila je Lemanova.

Inače, Ališa je svojevremeno bila u centru pažnje zbog toga što je ostavila saigračicu s kojom je bila u vezi, te uplovila u istu sa igračem Aston Vile. Međutim, ni sa njim nije više, jer su mu smetale njene golišave fotke, prenosi Telegraf.

– Rekla bih da je biseksualnost normalna za nas u ženskom fudbalu. Svi nas tako prihvataju. U svijetu većina ljudi kaže da to prihvata, a onda iza leđa govore “O moj Bože.” Moja generacija je odrasla tako da je svako prihvaćen onako kakav jeste. Možda starija generacija ima problem s tim, ali mislim da to za 20 godina neće biti problem – rekla je Ališa svojevremeno.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije