Ostalo

JEZIVA NESREĆA ŠUMAHEROVOG SINA Bolid mu se prepolovio poslije teškog sudara (VIDEO)

Ništa nije počelo onako kako su organizatori očekivali. Mnogo nevolja se već desilo na Velikoj nagradi Saudijske Arabije koja umalo da bude otkazana zbog bombardovanja u okolini Džede, a sada su i kvalifikacije bile izuzetno dramatične, posebno za Mika Šumahera.

JEZIVA NESREĆA ŠUMAHEROVOG SINA Bolid mu se prepolovio poslije teškog sudara (VIDEO)
FOTO: TWITTER/TSN_SPORTS/SCREENSHOT

Naime, nasljednik čuvenog šampiona Formule 1 Mihaela Šumahera doživio je jezivu nesreću na kvalifikacionom treningu, pošto se zakucao u 12. krivini, a njegov bolid se bukvalno prepolovio.

Ono što se desilo u Džedi je izazvalo hitnu reakciju svih prisutnih, pa je pokazana i “crvena zastava”. Svi su se pitali šta se dešava sa sinom nemačke legende, jer se nije tačno vidjelo u prenosu u kakvom je stanju napustio vozilo 23-godišnji Mik.

Prema informacijama koje si stigle iz Arabije, on je hitno prebačen u bolnicu, a potom je saopšteno i da je Šumaher “svestan i da može da komunicira”, prenosi SportBlic.

Takođe, ono što je bilo jezivo jeste i činjenica da je njegovo vozilo završilo u dijelovima, a svi će čekati informacije iz bolnice tokom večeri.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu