Fudbal

KRENUO LEOTAR Kompletne pripreme u Trebinju, Arežina prvo pojačanje

Fudbaleri Leotara počeli su pripreme za proljećni dio prvenstva u M:tel Premijer ligi BiH u kojem će glavni cilj da bude opstanak u društvu najboljih.

KRENUO LEOTAR Kompletne pripreme u Trebinju, Arežina prvo pojačanje
FOTO: ALEKSANDAR GOLIĆ/RAS SRBIJA

Novi stručni štab Miodrag Bodiroga i Damjan Ratković je na stadionu obavio prozivku. Leotar će kompletne pripreme da obavi u Trebinju.

Predsjednik Upravnog odbora Leotara Gordan Mišeljić i sportski direktor Željko Radović su pozdravili igrače i iznijeli očekivanja u narednom periodu.

– Postoji jasan cilj, a to je opstanak u M:tel Premijer ligi BiH. Mi smo tu da budemo vaš servis, a sve ostalo će da zavisi najviše od vas. Mi ćemo se potruditi kao što je i bio slučaj u prvom dijelu prvenstva da sve obaveze prema Vama izmirujemo na vrijeme, obezbijedićemo sve uslove za kvalitetne pripreme i sve ostalo što od nas budete tražili. Želimo Vam puno uspjeha i da svi zajedno damo maksimum da postignemo ciljeve koje smo postavili na početku sezone.

Otišao Maksimović

Na prvom okupljanju se očekivao i krilni fudbaler Dejan Maksimović koji je tokom jesenje polusezone pojačao Leotar. Ipak, saradnja sa ovim igračem je raskinuta i on je slobodan u izboru nove sredine. Takođe blizu dogovora s Leotarom je bio golman Dino Hamzić. Međutim u posljednji trenutak on je dobio ponudu iz inostranstva pa je odlučio da ipak ne dođe u Trebinje.

Novi trener Leotara Miodrag Bodiroga je igračima iznio plan priprema. Trebinjski klub je već zakazao i nekoliko prijateljskih utakmica. Tako će Leotar da igra protiv Budućnosti iz Podgorice, Bokelja, Tomislava, a generalna proba za nastavak šampionata biće duel protiv Zrinjskog sedam dana pred nastavak takmičenja.

– Imamo sve uslove da kompletne pripreme obavimo u Trebinju. U početku ćemo raditi u dva termina, a već smo zakazali i prijateljske utakmice. Odredili smo grupu igrača na koju računamo u nastavku prvenstva, a očekujem da nam se uskoro priključe i pojačanja. Takođe, nekoliko igrača će doći na probu, te ćemo se o njihovim kvalitetima naknadno izjasniti. Sve u svemu, potrebna su nam pojačanja u svim linijama u ekipi i po tom pitanju su već obavljeni neki razgovori i očekujemo uskoro nova lica na treninzima- istakao je trener Bodiroga.

Na prvom okupljanju su bili: Mićo Vukanović, Risto Perišić, Đoko Milović, Andrej Đurić, Vladimir Arsić, David Čolić, Marko Perišić, Ognjen Todorović, Miloš Aćimović, Stefan Paranos, Zoran Milić, Aleksa Spaić, Milorad Mićunović, Filip Arežina, Miloš Sekulović, Filip Kolak, Aleksa Medan i Nikola Polić. Od novajlija je tu dobro poznati premijerligaški fudbaler Filip Arežina koji je najpoznatiji po mečevima za Zrinjski.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu