Fudbal

"Krupa spremna za elitu, vjerujemo u titulu" Ilić se posebno zahvalio Fudbalskom klubu Borac

Krupa je pobijedila Kozaru 4:3 u 25. kolu Prve lige Republike Srpske i zadržala devet bodova u odnosu na prvog pratioca Laktaše.

Fudbalski klub krupa, početna jedanaestorka
FOTO: FK KRUPA

Još devet kola je ostalo do kraja, a Krupljani se nadaju četvrtoj tituli i novom plasmanu u Premijer ligu BiH.

– Prošle sezone smo bili osvajači duple krune, ali nismo išli u viši rang jer nismo imali licencu. Bilo je mnogo problema koje nismo mogli da riješimo i to je bio neminovan epilog. Sada smo iskusniji za to, ali i stariji za godinu u kojoj smo uspjeli da otklonimo određene nedostatke i sada smo u potpunosti spremni za plasman u elitu. Vjerujem da ćemo to potvrditi i ovjeriti na terenu – rekao je predsjednik FK Krupa Draško Ilić.

Pandemija korona virusa je desetkovana fudbal na svim meridijanima, to su osjetili i u kanjonu Vrbasa.

Pročitajte još

– Niko nije ostao imun na tu pošast. Korona je usporila razvoj našeg kluba, ali sada smo opet na starim pobjedničkim stazama uspjeha. Vjerujem da ćemo biti prvi i ponovo dogodine igrati u Premijer ligi BiH – dodao je Ilić.

Prvi čovjek Krupljana se posebno zahvalio Fudbalskom klubu Borac.

– Ovim putem želim da izrazim riječi zahvalnosti našem najvećem klubu Borcu koji je imao sluha prema nama i odobrio nam da u procesu licenciranja Gradski stadion navedeno kao rezervni za domaće utakmice. Borac je još jednom pokazao zašto je veliki. Fudbalski klub Krupa je spreman za narednu sezonu i da se takmiči u eliti BiH. Put je još dug i izazovan, imamo niz teških utakmica, ali vjerujemo u naš stručni štab predvođen Vladimirom Ilićem zvanično najboljim trenerom Republike Srpske u posljednje dvije godine i igrački kadar koji se dokazao i pokazao kvalitet. Naravno razmišljamo i o pojačanjima jer Premijer liga je mnogo viši nivo od takmičenja koje trenutno igramo – rekao je na kraju Ilić.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu