Fudbal

Legendarni fudbaler Partizana zagrmio "Šta radite vi u upravi, sutra da ste podnijeli ostavke"

Nekadašnji fudbaler Partizana Đorđe Tomić žestoko je kritikovao aktuelnu upravu crno-bijelih, pod kojom klub već godinama ne liče na ozbiljan klub.

Legendarni fudbaler Partizana zagrmio "Šta radite vi u upravi, sutra da ste podnijeli ostavke"
FOTO: SPORT KLUB/SCREENSHOT

Sedam godina prošlo je od kako je posljednja titula stigla u Humsku, a pet otkako je Partizan osvojio bilo koji trofej.

Međutim, jedan od rijetkih koji se ne libi da javno kaže ono što mu smeta u Partizanu jeste bivši fudbaler ovog kluba, Đorđe Tomić, koji je gostujući na televiziji “Sport Klub” iznio niz oštrih kritika na račun uprave “parnog valjka”, koja je posljednjih godina ozbiljno srozala klub.

Pročitajte još

– Da se ne lažemo: Žarko Zečević, Ivan Ćurković, predsjednik ovaj zalutao u prostoru i vremenu. Ovaj direktor, to niko ne zna šta on radi u Partizanu, ko je on? Znači oni su tu, da bi Partizan bio drugi jer su nesposobni. A samim tim i naši drugovi su im dali legitimitet, jer su malo po malo ulazili sa njima i radili. Znači nisu ni oni kao… potrošili ih. Pa ko vas je potrošio? Pa ja vas volim i poštujem i sve, ne može tebe niko da potroši ako ti nećeš. Pa nemoj da radiš sa njima. Nego Zeka zove ovog, Ćure zove onog – ajmo. Plata 25-30.000, volimo Partizan. Nemojte da volite Partizan za 25.000 – sipao je Đorđe Tomić, prenosi Sportal.

On je pozvao na odgovornost rukovodstvo kluba i zatražio njihove momentalne ostavke.

– Ko ste vi? Šta ste? Šta radite tu, sram vas bilo, osam godina? Ko vas je postavio? I ovi što su vas postavili: Sram vas bilo sve koliko god da vas ima! Hajde sutra podnesite ostavke, izborna skupština, neka navijači biraju.. Ili iznesite plan i program, pa će neko odavde plan i program. Pa mi ako se organizujemo, imamo i Veljka Paunovića, imamo i Vladu Ivića, i svi naši drugovi… Taj Partizan je dao i Saleta Stanojevića i Vuka Rašovića i Slavišu Jokanovića. Mi imamo ozbiljne trenere. Pa nismo mi tikve bez korena – rekao je on.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu