Fudbal

Milošević imao poruku za Barbareza: Evo šta je rekao o novom selektoru fudbalera BiH

Sada već bivši selektor BiH Savo Milošević je u razgovoru za “N1” dao svoje mišljenje o izboru Sergeja Barbareza za njegovu zamjenu.

Milošević imao poruku za Barbareza: Evo šta je rekao o novom selektoru fudbalera BiH
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

Sergej Barbarez bi danas od 17h na zvaničnoj pres konferenciji FSBiH trebao biti predstavljen kao novi selektor Zmajeva, a svoj stav o tome je dao i njegov prethodnik Savo Milošević.

Pročitajte još

– Kao fudbalera ga poznajem jako dobro. Mislim da je bio mag sa loptom i veliki igrač, jedan od najboljih u istoriji BiH. Nadam se da će sve prenijeti na trenerski posao. Nadam da se će uspjeti uraditi ono što nismo moji prethodnici i ja. Ne znam kakvo razmišljanje fudbalsko ima Sergej, ali to će vrijeme pokazati. To može biti minus, ali imamo slučajeva da su pravili treneri sjajne stvari na počecima trenerskih karijera. Ja ću biti i dalje veliki navijač BiH – rekao je Milošević o izboru Barbareza, pa poslao poruku svim navijačima reprezentacije BiH:

“Hvala za podršku i kritike. Vrijeme provedeno u Sarajevu je bilo fenomenalno. Naravno da su navijači jedan od najbitnijih dijelova. Bez obzira na sve, dugujem im veliku zahvalnost. Ostaje sa moje strane dug navijačima što se tiče rezultata. Možda će u budućnosti se namjestiti, da vratim taj dug jednog dana”, zaključio je Milošević.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu