Fudbal

MISLE NA BUDUĆNOST Zvezda u Superligi pronašla nasljednika Rodiću

Šampion Srbije je pronašao nasljednika Milana Rodića.

Stefan Bukinac
FOTO: GOLDEN VIDEOS/YOUTUBE/SCREENSHOT

Izbor je pao na Stefana Bukinca, standardnog omladinskog reprezentativca Srbije, koji je prošao školu Vojvodine i tokom proljeća neloliko puta je sjedio na klupi u Superligi.

Bliži se start priprema, pa su pojačane aktivnosti u prelaznom roku. Crvena zvezda je korak od dovođenja tri stranca: Kraso (Sent Etjen), Ado (Spartak) i Lata Lat (Atalanta). Većina detalja je utanačena, a potpisi se očekuju uskoro.

Crveno-bijeli su povukli već nekoliko poteza da sklope sporazum. Novosađanima je u zamjenu za super talentovanog defanzivca, koji je rođen 2005. godine ponuđen Petar Stanić.

Pročitajte još

Poznato je da TSC nije ispunio finansijske uslove za igrača iz Pančeva, tako da u eventualnoj trampi, može da profitira ekipa sa stadiona “Karađorđe”. Dobiće nasljednika za Mirka Topića, dok sa druge strane procjena je da Bukinac u bliskoj budućnosti može da zamjeni šest godina neprikosnovenog bivšeg reprezentativca Srbije. Pogotovo ako odluka bude definitivna da se proda Irakli Azarov, koji će biti na sceni u najboljoj i mladoj selekciji Gruzije.

Marko Marin je na potezu, a naredna nedjelja treba da bude ključ dogovora između klubova, prenosi Maxbet sport.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije