Košarka

"Moramo da odigramo bolje nego u Beogradu" Sferopulos i Davidovac oprezni pred gostovanje u Podgorici

Košarkaši SC Derbija bili su jako blizu iznenađenje i brejka u Beogradu.

"Moramo da odigramo bolje nego u Beogradu" Sferopulos i Davidovac oprezni pred gostovanje u Podgorici
FOTO: IVANA DERGEZ/CIBONA/ABA LIGA

Imali su kapital od 18 poena, kontrolisali su dešavanja na parketu, ali nisu imali dovoljno koncentracije i iskustva, pa je Zvezda slavila sa 83:81.

Drugi meč četvrtfinalne serije na programu je 22. aprila sa početkom u 18 časova i 30 minuta u Podgorici. Zvezda će nastojati da stigne do finala, a “studenti” iz Podgorice da stignu do majstorice u Beogradu.

– Očekuje nas druga utakmica sa ekipom SC Derbija i jasno je da moramo da odigramo na prvom mjestu mnogo, mnogo bolje nego prvu utakmicu u Beogradu. Prvo što moramo da imamo na umu je da moramo da igramo na najvišem nivou znajući da na drugoj strani imamo takmičarski vrlo dobru ekipu koja ima svoj kvalitet – naglasio je trener Zvezde, Janis Sferopulos.

Pročitajte još

Na riječi Janisa Sferopulosa nadovezao se Dejan Davidovac, piše Sport klub.

– Očekuje nas drugi meč četvrtfinala protiv SC Derbija. Na prvom smo bili daleko od svoje igre i ritma koju smo uspjeli da nametnemo u finišu i dodjemo do važne pobjede. Znamo da protiv sebe imamo tim koji je vrlo kvalitetan to su pokazali u više navrata, pa i na posljednjoj utakmici u Beogradu. Moramo da odigramo mnogo bolje nego u utakmici broj jedan, čvršće, energičnije i sa velikom željom da dobijemo meč u Podgorici i okončamo četvrtfinalnu seriju – kaže Davidovac.

Utakmica je na programu 22. aprila sa početkom u 18 časova i 30 minuta, a cijene ulaznica su 10 i 15 evra.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu