Košarka

"Nadam se da to više neću proživljavati" Panter progovorio o neprospavanim noćima zbog ostanka u Partizanu

Kapiten Partizana Kevin Panter se ovog ljeta nalazio na raskrsnici, da li da napusti crno-bijele poslije sjajne sezone ili ostane.

Kevin Panter i Aleksa Avramović u zagrljaju
FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/SPORTAL

Dugo je trajalo spekulisanje oko njegove budućnosti, mediji su ga selili u gotovo svaki evroligaški klub, a istina je da niko sa sigurnošću nije znao. Pa ni sam Panter.

Na kraju je sjajni šuter odlučio da ostane vjeran Partizanu, ali daleko od toga da je odluka bila laka.

– Nisam spavao, bukvalno nisam spavao četiri ili pet dana zaredom. Nisam jeo, izgubio sam apetit od stresa, od telefonskih poziva. Od jutra do mraka. Htio sam da donesem odluku koja je najbolja za mene, svi me kontaktiraju, svi mi pričaju neku svoju priču, a ja se borim da sve to isključim da budem sam sa svojim mislima, da sam donesem odluku zbog koje ću ja lično da budem zadovoljan – izjavio je Panter u intervjuu za Mozzart Sport.

Panter je u tim trenucima bio kod roditelja, pa je postojao i problem različitih vremenskih zona tokom pregovora.

– Legnem oko 11 uveče i budim se već oko dva iza ponoći jer krenu pozivi i poslije toga ne spavam. To je to, spavao sam tri sata i morao sam da budem spreman za telefonske razgovore koji mogu da mi odluče dalji tok života. Trajalo je to nedjelju dana i to je toliko psihički bilo teško i stresno da ne mogu da objasnim. Nikada u karijeri prije ovoga nisam bio u sličnoj situaciji i nadam se da više takve dane neću proživljavati jer je baš bilo previše – dodao je Panter u razgovoru za pomenuti portal.

Pročitajte još

Na kraju je donio konačnu odluku na radost mnogih u Srbiji.

– Ne mogu da kažem da sam prelomio u ’minut do 12’. Možda je tako izgledalo sa strane, ali definitivno je vrijeme otkucavalo što se mene tiče, jednostavno na kraju sam morao da prelomim. Osjetio sam da sat otkucava… Možda je ludo što ću ovo da kažem, ali na kraju sam poslušao šta mi je srce reklo. Stvarno je tako bilo. Sjećam se da sam prelomio u ponoć. Poslao sam poruku agentu, odmah je uslijedio njegov poziv sa pitanjem da li sam siguran, samo su mu rekao da sam siguran i to je bilo to. Tako se završilo – zaključio je Panter, prenosi B92.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije