Košarka

NAGAĐANJA SU POČELA Partizan razmatra dovođenje prekaljenog strijelca iz Olimpijakosa

Doba je godine kada se šalju dimni signali koji se u jednom trenutku rasprše u nebu i ne postoji trag o njihovom postojanju, Grci kažu da je na tom prvom koraku sada Partizan. I da je igrač sa kojeg se crno-bijeli raspituju – Ajzeja Kenan, jedan od najboljih pojedinaca Olimpijakosa u tekućoj sezoni!

NAGAĐANJA SU POČELA Partizan razmatra dovođenje prekaljenog strijelca iz Olimpijakosa
FOTO: EUROLEAGUE

Neko je, nekada, možda, ko zna, ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo, pitao za nekog-možda-ko zna-nema dokaza igrača. I onda se to pojavi u medijima.

Pročitajte još

Činjenica je, međutim, da se klubovi raspitaju o visini i trajanju ugovora određenih košarkaša, o tome da li je neko zadovoljan tu gdje jeste, odnosno da li njegov sadašnji tim želi da ga zadrži. Tek onda, ako se sve kockice poklapaju, možda se krene u narednu, malo konkretniju fazu.

Naravno, navodi se da su za iskusnog Amerikanca paklenog šuta zainteresovani i Makabi, Efes i Virtus, ali su im posebno zanimljivi beogradski crno-bijeli jer se odmah u priču uključuje Željko Obradović i njegov uticaj na odluke igrača, piše Meridian sport.

Pirejci će, navodno, vrlo vjerovatno ostati bez nekadašnjeg NBA igrača koji je drugi najbolji strijelac crvenih u Evroligi sa 12,7 poena, drugi najbolji trojkaš (46,6 odsto uspješnosti)…

Partizan i Olimpijakos će odigrati svoj drugi meč ove sezone u Beogradu, za mjesec dana.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu