Fudbal

NAPADAČ PARTIZANA U TURSKOJ Saldanja otišao na razgovor u Istanbul, u toku pregovori sa ovim klubom

Boravak Mateusa Saldanje u Istanbulu, prije nekoliko dana, okarakterisan kao turistička posjeta, zapravo je i te kako imao obrise moguće saradnje sa jednim od tamošnjih velikana.

NAPADAČ PARTIZANA U TURSKOJ Saldanja otišao na razgovor u Istanbul, u toku pregovori sa ovim klubom
FOTO: FK PARTIZAN

Iako su mediji spekulisali da se radi o Fenerbahčeu, koji se i ranije dovodio u vezu sa Brazilcem ili Galatasaraju, jer je fudbaler prisustvovao upravo najvećem derbiju tamošnjeg fudbala, u pitanju je Bešiktaš.

Pročitajte još

Turski mediji se bave Saldanjom, ističu je pomenuta posjeta nije imala veze sa mogućim igračkim aranžmanom Brazilca, međutim, konekcija i te kako postoji i očekuje se zvanična ponuda Partizanu upravo od pomenutog – Bešiktaša, koji je i protekle zime pratio i želio da angažuje fudbalera crno-bijelih.

Saldanja je prvo obavio sastanak u Beogradu sa jednim od srpskih agenata, koji sjajno posluju u Turskoj, potom se sa partnerom pomenutog menadžera zaputio u Istanbul gdje se sreo i sa čelnicima istanbulskog kluba, gdje su mu predočeni planovi za budućnost.

A, boravak je iskoristio i da malo razgleda grad, ali i pogleda meč Galatasaraja i Fenerbahčea, gdje je mogao da se uvjeri u vrelu atmosferu na utakmicama turske Superlige, navodi Telegraf.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu