Sport

NAVIJAČI JASNI Ujedinjeni protiv nove lige

Hoće dva Mančestera, Liverpul, Arsenal, Čelsi i Totenhem da se otcijepe od većeg dijela Evrope, da igraju Evropsku Superligu, ali pitanje je – pred kim će da je igraju?

NAVIJAČI JASNI Ujedinjeni protiv nove lige
FOTO: JON SUPER / POOL

Navijači Liverpula su danas posetili Enfild roud, poskidali svoje zastave i okačili parole kojima se protive ulasku u Superligu. A, u toku dana stigao je proglas koji su potpisale najveće navijačke grupe svih šest engleskih klubova koji bi da se odvoje od okrilja UEFA.

U pitanju su ozbiljna navijačka udruženja, ne huliganske grupacije, da neko ne protumači pogrešno. Navijači su u proglasu su poručili da su protiv odluke koju su donijeli klubovi i da je nikako neće prihvatiti.

– Ujedinjeni smo i radimo zajedno protiv odluka koje su donijeli klubovi. Bez obzira na ponašanje naših klubova, mi smo ujedinjeni u borbi protiv njih i borićemo se svih silama da zaustavimo ove planove. To uključuje i ujedinjeno nastupanje pred vlastima i fudbalskim strukturama. Uskoro ćemo objaviti i detaljnije saopštenje – stoji u poruci koju su objavili i potpisali fanovi Liverpula, Mančester sitija, Mančester junajteda, Arsenala, Čelsija i Totenhema a prenosi MOzzartsport.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije