Fudbal

"Ne bavimo se frustracijama" Hrvatski komentator dobio brutalan odgovor od FSS

Na dan početka Evropskog prvenstva u fudbalu tlo na Balkanu je uzdrmao bivši fudbaler Joško Jeličić, koji je na HRT-u iznio neprimerene komentare na račun fudbalske reprezentacije Srbije. Iz srpskog tabora, međutim, neće biti daljeg upuštanja u polemiku.

"Ne bavimo se frustracijama" Hrvatski komentator dobio brutalan odgovor od FSS
FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/SPORTAL

Na konferenciji za medije u Njemačkoj se prvog dana šampionata obratio srpski napadač Dušan Vlahović. Jedno od pitanja koje mu je postavljeno tom prilikom odnosilo se na Jeličićevu izjavu, ali mu portparol reprezentacije Milan Vuković nije dozvolio da odgovori, već je on rekao da za takve teme nema mjesta.

Pročitajte još

– Takvim vrstama frustracija se niko neće baviti u budućnosti. Od sada pa do kraja Evropskog prvenstva – kazao je Vuković.

Sporna Jeličićeva izjava se nije odnosila na igru Srbije, već na odnose unutar tima.

– Što se tiče Srba, i to u smislu ega i njihovih unutrašnjih problema, meni je drago da su oni na takmičenju jer neće biti dosadno. Pogotovo ako u prvoj utakmici, što je očekivano, izgube. Nadam se da se neće raspasti, onda će biti puno materijala, već dugo nismo vidjeli ko je s kim, ko koga i tako… – rekao je u programu tamošnje nacionalne televizije.

BONUS VIDEO:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu