Fudbal

"Ne znaju ni oni s kakvim ‘paklom’ bi se susreli" Mehmed Baždarević dobio pitanje da li bi vodio reprezentaciju Srbije

Proslavljeni fudbaler i bivši selektor BIH Mehmed Baždarević rekao je da bi mu bila velika čast da bude selektor Srbije.

"Ne znaju ni oni s kakvim ‘paklom’ bi se susreli" Mehmed Baždarević dobio pitanje da li bi vodio reprezentaciju Srbije
FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ/SPORTAL

On je gostovao u emisiji Sportlight EURO specijal u kojoj je između ostalog govorio i o tome da li bi prihvatio poziv da bude selektor Srbije.

– Itekako! Rekao sam, volio bih da imam takve igrače. Biti selektor takve reprezentacije bila bi sigurno velika čast. Ja sam tri godine bio selektor u mojoj zemlji i bio sam sretan. Stvorio bih ozbiljnu priču i projekat koji bih, ako bi do toga došlo, ali o tom potom… Ima tu još ozbiljnijih ljudi koji bi bili kandidati. Ako bih, srećom, to bio ja, prihvatio bih sa velikim zadovoljstvom – rekao je Baždarević.

Pročitajte još

Na pitanje glumca Sergeja Trifunovića da li zna “s kakvim paklom“ bi se suočio, popularni Meša je imao sreman odgovor.

– Ne znam, ali ne znaju ni oni s kakvim ‘paklom’ bi se oni susreli. Kad si tri godine bio selektor u BiH, možeš da budeš selektor i u Kolumbiji – istakao je Baždarević.

Popularni Meša vodio je reprezentaciju BIH od decembra 2014. do oktobra 2017. i na 24 utakmice upisao 14 pobjeda, šest poraza i četiri remija, objavio je Mondo.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu