Fudbal

Nova imena u Doboju: Sloga u jednom danu predstavila 8 pojačanja

Fudbalski klub Sloga iz Doboja veoma je aktivna na transfer pijaci ovog ljeta, a tome u prilog ide i promocija osam novih fudbalera u jednom danu.

Nova imena u Doboju: Sloga u jednom danu predstavila 8 pojačanja
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Izabranici Vlada Jagodića stigli su do polufinala Kupa BiH prethodne sezone i zauzeli sedmo mjesto u Premijer ligi. Dugo su bili konkurentni u borbi za Evropu, no usljed povreda i skraćenog igračkog fonda nisu istrajali u trci.

Sigurno je da će kao i prethodne godine primarni cilj biti opstanak u društvu najboljih, pošto bh. elitu napuštaju čak četiri ekipe. Brojne promjene su viđene u Doboju, a nakon odlazaka na red su stigla i pojačanja. Naime, Sloga je danas predstavila čak osam novih fudbalera. Dres su zadužili:

Pročitajte još

Bojan Pavlović, Filip Erić, Dušan Ristić, Dejan Milićević, Nemanja Đokić, Slobodan Đekić, Stefan Milosavljević i Dino Hasanović.

Treba istaći da su iz kluba otišla takođe neka dobro poznata imena u Premijer ligi BIH. Đorđe Milojević je otišao u Laktaše, Luka Božičković u Sloveniju, Ajdin Redžić u Grčku, a članovi tima iz Doboja više nisu Siniša i Nikola Dujaković, Srđan Mrzić, Amar Tahrić, te golmani Nemanja Šćekić i Elvir Trako.

Sloga 3. jula putuje na Zlatibor gdje će odraditi pripreme za narednu sezonu.

BONUS VIDEO:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu