Košarka

Nurkić otkrio šokantne detalje "Otac nas je zlostavljao cijeli život, on je ljudski izrod" (VIDEO)

Košarkaš iz BiH, Jusuf Nurkić i Emina Durić su se u subotu vjenčali u Dubrovniku, a pažnju javnosti privukla je činjenica da na svadbi nije prisustvovao Jusufov otac, Hariz, a košarkaš je sada objasnio situaciju.

Nurkić sa loptom
FOTO: FOTO:CJ GUNTHER/EPA

Hariz već duže vrijeme nije u kontaktu sa sinom, a Nurkić je dva dana nakon vjenčanja objasnio zašto je na najvažniji dan u svom životu od članova porodice pozvao djeda, majku i brata, ali ne i oca.

Pročitajte još

Nurkić je otkrio šokantne detalje, da je Hariz godinama fizički zlostavljao njegovu majku i njega, prenosi Klix.

Majka,buraz djed!❤️ O biološkom ocu nasilniku, zlostavljaču moje majke kojoj od udaranja bubreg otkazuje. Ljudski izrod koji je zlostavljao mene i majku cijeli život je iz vrlo ozbiljnih i realnih stvari odstranjen iz naših života.O ljudskom ološu kad dodje vrijeme.Moja porodica jesu ovi ovdje na video!🙌🏻❤️#majka #buraz #djed

Posted by Jusuf Nurkić-BosnianBeast23 on Monday, July 31, 2023

– O biološkom ocu nasilniku, zlostavljaču moje majke kojoj od udaranja bubreg otkazuje. Ljudski izrod koji je zlostavljao mene i majku cijeli život je iz vrlo ozbiljnih i realnih stvari odstranjen iz naših života. O ljudskom ološu kad dođe vrijeme. Moja porodica jesu ovi ovdje na videu – poručio je Nurkić.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije