Sport

PODRŠKA ZA IGOKEU M:tel postao generalni sponzor košarkaša

Kompanija M:tel će u naredne tri godine biti generalni sponzor Košarkaškog kluba Igokea. Učesnik ABA lige i FIBA Lige šampiona dobio je veliku podršku u svojim nastojanjima da na regionalnoj i međunarodnoj sceni ostvari što bolje rezultate.

PODRŠKA ZA IGOKEU M:tel postao generalni sponzor košarkaša
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Vrijednost ugovora je 600.000 konvertibilnih maraka po sezoni.

Ugovor su potpisali generalni direktor m:tela Jelena Trivan i generalni menadžer Igokee Igor Dodik.

FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

– Javnosti je poznato da smo mi velika podrška sportu, uspješnim klubovima, a kao grupacija Telekom činimo sve da našim korisnicima omogućimo i najkvalitetnije sportske sadržaje. Ova saradnja će da bude dvosmjerna ulica. Igokea će dobiti veliku podršku da bude finansijski stabilna, da ostvaruje još bolje rezultate u narednom periodu. Mislimo da je ova podrška veoma vrijedna za klub u ovim vremenima. Na drugoj strani mi ćemo dobiti na promociji, sa nama su najuspješniji klubovi u svojim sportovima, prepoznatljivi sportisti, a eto najkorisniji igrač za novembar u ABA ligi dolazi upravo iz Igokee – istakla je Jelena Trivan, generalni direktor m:tela.

FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Generalni menadžer Igokee Igor Dodik se zahvalio kompaniji m:tel na podršci.

– Kompanija m:tel je prepoznala vrijednosti i želju Košarkaškog kluba Igokea da dodatno napreduje. Ovaj ugovor na tri godine će nam dati finansijsku stabilnost da klub dignemo na još viši nivo, da ostvarujemo bolje rezultate i da nastavimo ulaganje u mlade talente kao što smo to i dosad radimo. Za nas je ova podrška veoma značajna i ovaj ugovor je svakako izuzetan za naš klub – istakao je Dodik.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu